DOGODKI

DOGODKI

Naš najpomembnejši dogodek je konferenca medijskih trendov SEMPL.

SEMPL

SEMPL velja za enega od najbolje organiziranih in skrbno vodenih poslovnih dogodkov v Jugovzhodni Evropi, ki se že tradicionalno se odvija v idiličnem okolju Grand Hotela Bernardin. Naš glavni cilj je, da konferenca ohrani svoj sloves najbolje organiziranega dogodka v regiji, ki uspešno izobražuje in navdihuje na stotine udeležencev.

Ne glede na to, ali želite ostati v stiku z najnovejšimi svetovnimi trendi, izvedeti več o prelomnih inovacijah v industriji ali pogledati v prihodnost stroke, je SEMPL zagotovo konferenca, ki se je morate udeležiti.
SEMPL vsako leto ostaja zvest svoji tradiciji – odkrivanju najnovejših trendov s področja medijev, marketinga in komuniciranja. Odličen program, sestavljen pretežno iz mednarodnih strokovnjakov, razlikuje SEMPL od drugih sorodnih dogodkov ter ga postavlja med vodilne tovrstne dogodke v regiji.

K sodelovanju vabimo vse, ki jih tako ali drugače zanimajo mediji, marketing, oglaševanje, komunikacije, tehnološki razvoj ter sodobne poslovne prakse na področju upravljanja blagovnih znamk.